Publicitate

Restricţii pentru camioanele de mare tonaj, pe teritoriul Ungariei

Restricţii pentru camioanele de mare tonaj, pe teritoriul Ungariei

Circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată, de joi până vineri seară, şi de sâmbătă până duminică seară, întrucât ziua de 15 martie este sărbătoare naţională în statul vecin.


Potrivit Poliţiei de Frontieră, autorităţile de frontieră ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Cenad, că, începând din 14 martie, ora 23.00 (ora României), până în 15 martie, ora 23.00 (ora României), şi din 16 martie, ora 23.00 (ora României), până în 17 martie 2019, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare întrucât 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Restricţiile nu se referă la transporturile de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Ca urmare, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Poliţia de Frontieră le recomandă şoferilor de automarfare ca, la ridicarea restricţiilor, să folosească toate punctele de frontieră de la graniţă deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine suprasolicitarea doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată şi pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.