Logo
Imprimă această pagină

Reținut după ce i s-a descoperit canabis în portbagaj

Reținut după ce i s-a descoperit canabis în portbagaj

Un bărbat a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după ce poliţiştii au descoperit în portbagajul maşinii pe care o conducea cannabis vegetal şi cocaină.

"În această dimineaţă, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Combatere a Criminalităţii organizate Ilfov, împreună cu DIICOT, au destructurat o grupare infracţională ce avea preocupări pe linia traficului internaţional de droguri. În fapt, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a fost oprit în trafic, pe raza oraşului Pantelimon de poliţiştii rutieri din Ilfov. La controlul maşinii, în portbagaj a fost găsit cannabis vegetal şi cocaină", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ulterior, poliţiştii din cadrul SCCO Ilfov, cu sprijinul celor de la IPJ Ilfov şi Poliţia Oraş Voluntari, au realizat un flagrant în Voluntari, fiind oprit autoturismul în care se aflau soţia bărbatului şi alte două persoane. De această dată, în urma controlului asupra autoturismului au fost găsite două genţi de voiaj în care se afla cannabis vegetal, cocaină şi două pistoale cu glonţ.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.