S-a lovit cu mașina de copaci și a murit

S-a lovit cu mașina de copaci și a murit

Un bărbat cu identitate necunoscută a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului, în judeţul Constanţa, după care s-a răsturnat. Accidentul a fost provocat de un bărbat de 28 de ani care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din satul Moşneni, comuna 23 August, conducea un autoturism pe DN 39, dinspre Constanţa spre Mangalia.

La un moment dat, ajungând în zona kilometrului 37 – pod Neptun, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei, maşina a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului, după care a revenit pe carosabil şi s-a răsturnat.

 

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi un echipaj SMURD. În urma evenimentului rutier, unul dintre răniţi a suferit un traumatism cranian şi unul de coloană cervicală, iar cel de-al doilea era în comă, ambele persoane fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au precizat că pasagerul din autoturism, un bărbat cu identitate necuoscută, de aproximativ 25-30 de ani, a murit ulterior.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.