Logo
Imprimă această pagină

S-a răsturnat intenționat cu TIR-ul ca să salveze vieți

S-a răsturnat intenționat cu TIR-ul ca să salveze vieți


Un tânăr român, șofer pe camion, dar și un alt conațional care se afla cu el în cabină, au ajuns la spital astăzi, 30 iulie 2018, după ce șoferul a ieșit în mod voluntar cu camionul în afara carosabilului, pentru a evita provocarea unei tragedii pe autostrada A13 din Italia, între localitățile Monselice și Rovigo, direcție sud, la kilometrul 70.

Potrivit ziarului local Rovigo in Diretta, care scrie despre șoferul român că este un erou, conaționalul nostru se afla la volanul unui camion cu remorcă și a decis, fără nicio ezitare, să iasă de pe carosabil cu camionul după ce i-a explodat un cauciuc și a înțeles că nu mai poate controla remorca, riscând astfel să provoace un grav accident pe autostradă.

 

Ieșit de pe carosabil, camionul s-a răsturnat complet pe terenul de lângă autostradă, iar cei doi bărbați români din interiorul cabinei au rămas ușor răniți, mai precizează sursa citată. Un elicopter s-a prezentat la fața locului și i-a transportat pe aceștia la spital unde medicii au constatat că starea lor nu este gravă dar au decis să-i țină sub observație pentru o scurtă perioadă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.