Logo
Imprimă această pagină

S-a răzbunat. A intrat cu mașina într-o secție de poliție

S-a răzbunat. A intrat cu mașina într-o secție de poliție

Un bărbat a fost arestat în capitala Marii Britanii după ce mașina pe care o conducea a intrat în plin într-o secție de poliție din Londra și a declanșat un incendiu. El a aruncat cu benzină pe mașină și secția de poliție după care a dat foc, înainte de a fi imobilizat.


Vehiculul a intrat miercuri seară în biroul stației din secția de poliție Edmonton din nordul Londrei. Scotland Yard a declarat că un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat sub suspiciunea de incendiu și alte infracțiuni în legătură cu incidentul.

Filmările de la fața locului au arătat că singurul ocupant al mașinii a ieșit cu un bidon de benzină luat de pe scaunul din spate și a turnat combustibilul pe secția de poliție, mașină și stradă, înainte de a fi aprins.

 

Ofițerii sunt auziți să strige „întoarce-te”, chiar înainte de a porni flăcările.
Ancheta încearcă inițial să stabilească ce l-a determinat pe atacator să recurgă la un asemenea gest.

Potrivit The Guardian, ofițerii antiterorism monitorizează situația, incidentul urmând la câteva zile după ce nivelul amenințărilor teroriste din Marea Britanie a fost ridicat. Surse spun că opinia inițială este că incidentul nu a fost legat de terorism, dar anchetele continuă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.