Publicitate

S-au bătut cu bâtele de Paște!

S-au bătut cu bâtele de Paște!

Nouă persoane bănuite că au fost implicate, în ziua de Paşte, în scandalul cu pietre, bâte şi cuţite, de la Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinute, luni, acestea fiind acuzate de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Poliţia Giurgiu a anunţat, luni, că mai multe persoane, bănuite că au participat la scandal, au fost duse la audieri, poliţiştii efectuând faţă de 13 dintre acestea cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierarea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma audierilor au fost reţinute nouă persoane, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Giurgiu, urmând să fie prezentate la unitatea de parchet cu propuneri procedurale. Pe raza localităţii Clejani, pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetăţenilor şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţa publică, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în cadrul căreia, poliţişti şi jandarmii, vor desfăşura activităţi specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale, in sistem integrat”, a anunţat, luni seara, Poliţia Giurgiu.

Poliţiştii si jandarmii giurgiuveni au intervenit, duminică seara, pe raza comunei Clejani, judeţul Giurgiu, pentru a calma spiritele în urma unui conflict izbucnit între membrii a două familii şi rudele acestora.

Mai mutle persoane s-au bătut cu obiecte contondente, corpuri dure, cuţite, pietre, sticle şi chiar bucăţi din gard.

Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele, în stare gravă, fiind dusă la un spital din Bucureşti.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz