Publicitate

S-au luat la bătaie după un incident în trafic

S-au luat la bătaie după un incident în trafic

Un conflict a izbucnit, joi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Constanţa, între mai multe persoane, în urma unei tamponări în care au fost implicate două maşini. O femeie şi un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui scandal, iar patru persoane vor fi audiate de poliţişti.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, joi dimineaţa a izbucnit un conflict pe strada Poporului din Constanţa, în urma unei tamponări în care au fost implicate două autoturisme. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, conflictul fiind aplanat de poliţiştii de la Serviciul Rutier şi de cei de la Ordine Publică, chemaţi în zona respectivă.

În acest scandal au mai fost implicate alte două persoane, pasagere în cele două autoturisme. Poliţiştii Secţiei 4 urmează să audieze persoanele implicate pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În urma conflictului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie a suferit o lipotimie, iar un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism facial, ambele persoane fiind duse la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.