S-au recuperat șaze mașini de LUX furate

S-au recuperat șaze mașini de LUX furate

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au făcut, joi, patru percheziţii la domiciliile a cinci persoane bănuite de înşelăciune, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis. Astfel, poliţiştii au recuperat şase autoturisme cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro.


Joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare patru mandate de percheziţie, la domiciliile a cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis, în dauna mai multor părţi vătămate din ţară, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Mai exact, persoanele în cauză ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce ar fi intrat în posesia vehiculelor, aceştia nu ar mai fi achitat ratele, ar fi vândut autoturismele sau le-ar fi oferit la schimb cu altele, unor terţe persoane.

De asemenea, cele cinci persoane ar fi sustras mai multe autoturisme, despre care ar fi luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme, atât în judeţul Cluj, cât şi în alte judeţe din ţară.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au reuşit să recupereze şase autoturisme cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Suspecţii au fost duşi la sediul Poliţiei Judeţene Cluj - Serviciul de Investigaţii Criminale, în vederea continuării cercetărilor.

La aceste activităţi au participat şi poliţişti ai Serviciului Arme, Expozibili şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciul Criminalistic din Cluj, precum şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Ştefan Cicio Pop" Cluj-Napoca.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.