S-au șicanat în trafic. Poliția a intervenit

S-au șicanat în trafic. Poliția a intervenit

Poliţiştii constănţeni au intervenit, miercuri seara, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Medgidia, după o şicanare în trafic, trei persoane fiind duse la audieri.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din Medgidia au intervenit, miercuri seara, pentru aplanarea unui conflict în municipiu.

Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei şicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie şi s-a terminat odată cu intervenţia poliţiştilor. Un echipaj de Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat conflictul şi a intervenit, în zona Balada.

Trei persoane au fost duse la audieri în urma acestui eveniment.

În zonă au ajuns şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar prezenţa lor a fost una preventivă, nefiind necesară intervenţia acestora. El se aflau într-o acţiune de patrulare şi de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi au ajuns în scurt timp la faţa locului, pentru a interveni în cazul în care conflictul ar fi evoluat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.