SALVAMONT. O intervenție pe oră în munți

SALVAMONT. O intervenție pe oră în munți

Salvamontiştii au primit 39 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru Sinaia, potrivit Salvamont România.


În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 39 de apeluri de urgenţă: nouă apeluri pentru Salvamont Sinaia, trei apeluri pentru Salvamont Harghita, trei apeluri pentru Salvamont Cavnic, şase apeluri pentru Salvamont Lupeni, cinci apeluri pentru Salvamont Vâlcea, patru apeluri pentru Salvamont Caraş-Severin, patru apeluri pentru Salvamont Predeal, două apeluri pentru Salvamont Albă, un apel pentru Salvamont Municipiul Braşov, un apel pentru Salvamont Gorj, un apel pentru salvamont Buşteni şi un apel pentru Salvamont Cluj.

De asemenea, în ultimele 24 de ore salvamontiştii au primit 20 apeluri prin care se solicitau informaţii privind starea pârtiilor şi diferite zone montane.

Potrivit Salvamont România, în toată luna ianuarie s-au primit 1.003 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană, dintre acestea, 614 apeluri au fost înregistrate la Dispeceratul National Salvamont, restul de 289 apeluri fiind făcute direct structurilor salvamont locale sau judeţene.

În ianuarie, lună plină de iarnă, salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină în 1.338 de acţiuni de salvare şi de acordare a primului ajutor medical, acţiuni în care au fost salvate 1.458 persoane.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.