Şapte persoane, rănite după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens

Şapte persoane, rănite după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens

Şapte persoane au fost rănite, joi seara, într-un accident produs pe DN38, la ieşirea din localitatea Moviliţa către Topraisar, în judeţul Constanţa, în care au fost implicate două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX. Toate victimele au fost transportate la spital.


Potrivit poliţiştilor constănţeni, două autoturisme au fost implicate în accidentul petrecut pe DN 38, iar din primele date a rezultat că acesta a avut loc după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

Pentru intervenţie au fost alocate două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Constanţa, plus un echipaj SMURD şi o ambulanţă de transport victime multiple (ATPVM).

„În urma accidentului care s-a produs între localităţile Techirghiol şi Moviliţa prin coliziunea a două autoturisme au rezultat şapte victime, cu vârste cuprinse între 12 şi 46 de ani, care au prezentat diferite traumatisme, de membre în general, şi care nu au avut niciun moment viaţa pusă în pericol, ei toţi fiind conştienţi şi stabili hemodinamic şi respirator”, au transmis reprezentanţii SAJ Constanţa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.