Șapte răniți într-un accident pe un drum, din Sibiu

Șapte răniți într-un accident pe un drum, din Sibiu

Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite, sâmbătă seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 14, în zona localităţii sibiene Copşa Mică, drumul fiind blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Conform poliţiştilor, unul dintre şoferi nu a adaptat viteza în condiţiile în care ploua torenţial şi a pierdut controlul volanului.


Accidentul a avut loc la marginea localităţii sibiene Copşa Mică, spre localitatea Târnava, unde două autoturisme în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit, pe DN 14 arată news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, trei dintre victime sunt copii, iar la locul accidentului au intervenit două ambulanţe SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Una dintre victime a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj al pompierilor pentru a fi scoasă din maşină.

”Victimele sunt transportate la spital, şase cu traumatisme minore, iar persoana care a fost descarcerată are fractură de femur”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, cpt. Cristina Crineanu.

Poliţiştii spun că unul dintre şoferi este vinovat pentru că nu a adaptat viteza în condiţiile în care ploua torenţial şi a pierdut controlul volanului.

Traficul a fost complet blocat pe DN 14 aproximativ 40 de minute, iar în jurul orei 19,30 a fost reluat pe un fir, circulându-se alternativ în ambele sensuri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.