Şase persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Şase persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Şase persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind scoasă de echipajele de pompieri. Traficul în zona accidentului se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat de poliţişti. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, şoferul care a provocat accidentul are o alcoolemie de 0, 22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Maşina sa, o Skoda, are pe roţile din faţă anvelope de vară, deşi afară burniţează.


Potrivit Centrului Infotrafic, miercuri dimineaţă, pe DN 2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti, a avut loc un accident rutier.

”Şoferul unui autoturism, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar”, anunţă Infotrafic.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. Victimele au fost transportate la sital.

Traficul în zona accidentului a fost blocat, dar în prezent se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat de poliţişti.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.