Scandal între mai multe persoane pe o stradă. Un bărbat de 26 de ani a fost rănit

Scandal între mai multe persoane pe o stradă. Un bărbat de 26 de ani a fost rănit

Un scandal a avut loc în ziua de Crăciun între mai multe persoane pe o stradă din Craiova, iar în urma conflictului un bărbat de 26 de ani a fost agresat, fiind înjunghiat în braţul drept.


Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Bibescu, din Craiova, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care era rănit în zona braţului drept. Cel în cauză a fost transportat cu o autospecială de poliţie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează comunicatul IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că din primele date obţinute de poliţişti a rezultat faptul că între bărbatul de 26 de ani şi membrii familiei fostei concubine ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acesta ar fi fost rănit în zona braţului cu un obiect tăietor-înţepător de un tânăr de 17 ani, din Craiova.

„Până în prezent, nu au mai fost identificate alte persoane care să fi suferit leziuni în urma altercaţiei”, a mai transmis IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractţunii de lovire sau alte violenţe.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.