Se circulă pe toate drumurile naționale

Se circulă pe toate drumurile naționale

Toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi este deschisă circulaţiei. Se circulă în condiţii de ceaţă în 16 judeţe, a anunţat duminică CNAIR, care subliniază că toate Direcţiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă, acolo unde se impune.

”În ultimele 12 ore, la nivel naţional, s-a acţionat cu 894 de autoutilaje şi s-au folosit 5236,87 de tone de material antiderapant pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din ţara noastră”, arată un comunicat al CNAIR.

Oficialii companiei avertizează conducătorii auto că în prezent se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj şi Prahova.

”Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, menţionează CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.