Se poate învinge detectorul de minciuni?

Se poate învinge detectorul de minciuni?

Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la modalitatea de efectuare a anumitor testări cu aparatul poligraf, de către un specialist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus constituirea unei echipe de control, pentru verificarea aspectelor în cauză, semnalate la nivelul I.P.J. Buzău.

 

Activitatea de verificare se efectuează sub coordonarea specialiştilor Direcţiei Control Intern şi a Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Din datele existente la acest moment, la nivelul I.P.J. Buzău, în perioada 2014 – 2017, au fost efectuate 91 de testări cu aparatul poligraf, rezultatul niciuneia dintre aceste testări nefiind contestat.

 

De asemenea, precizăm că, în funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri, în conformitate cu prevederile legale, pe care le vom aduce la cunoștința opiniei publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.