Se ridică restricția de tonaj pe DN 24 între Poieni și Iași

Se ridică restricția de tonaj pe DN 24 între Poieni și Iași

Azi, 19.03.2018, începând cu ora 01:30, se deschide circulația pe ntru toate categoriile de autovehicule pe DN 24, între între Poieni și Iași (km 171+000 – km 188+000).

Măsura restricționării circulației pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost instituită din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce determină vizibilitate redusă.

Menționăm că la această oră circulația rutieră este deschisă fără restricții de tonaj pe toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de condițiile meteorologice.

Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.