Logo
Imprimă această pagină

Şef dePoliţie, prins când conducea o maşină neînmatriculată

Şef dePoliţie, prins când conducea o maşină neînmatriculată

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din Poliţia Locală Târgu-Jiu a fost prins, marţi seara, când conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraş. Directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu spune că şeful de serviciu i-a spus că muta doar autoturismul.



Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, un bărbat de 50 de ani conducea, marţi seara, pe strada 9 Mai din Târgu-Jiu un autoturism neînmatriculat.

„Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, pe strada 9 Mai, din Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

El a fost oprit de un echipaj de poliţie, care i-a întocmit dosar penal.

Surse judiciare declară că şoferul este şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu au deschis o anchetă în acest caz.

„Am luat legătura cu colegul meu, mi-a relatat că a fost oprit şi că a vrut să mute maşina, era maşina personală, că a avut-o pe platformă şi că a vrut să o mute dintr-un loc în altul şi a fost un poliţist de la Rutieră care l-a depistat cu maşina fără numere. Va răspunde penal şi din punct de vedere juridic, dacă a fost cumva în timpul serviciului, deşi mă îndoiesc. Documentele care au fost întocmite la faţa locului vor scoate în evidenţă absolut totul şi va răspunde şi de o parte, şi de alta", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Florin Băluţă.

Surse locale că în faţa autoturismului condus de poliţistul local s-ar fi aflat şi un autoturism al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, să-l protejeze, urmând să se facă verificări şi în acest caz.

„Am discutat cu un martor, care a spus că echipajul a trecut pe lângă. Echipajul nu l-a însoţit. Se pot face reconstituiri, există camere pe traseu, dacă cumva s-a întâmplat şi lucrul acesta, vor pleca şi ei acasă fără niciun fel de problemă. Legea e lege pentru toată lumea. Eu nu sunt dispus să trec cu vederea nimănui. Atâta timp cât eu nu fac, nu face nimeni. Dacă ei îşi permit să facă asemenea chestiuni în timpul serviciului, vor răspunde în faţa legii. Voi vedea orele care sunt scrise în procesele verbale încheiate. Voi lua măsurile care se impun", a mai declarat Florin Băluţă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.