Senator, prins cu 125 la oră în localitate

Senator, prins cu 125 la oră în localitate

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost prins de poliţişti, luni, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 125 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Giurgiu. El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile. Soţia senatorului, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat la România TV că Manda trebuia să conducă şedinţa Senatului şi se grăbeau. Ea spus că este deranjată că informaţia a fost distribuită pe surse.


Luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii l-au prins, în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră în localitate.

El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă şedinţa Senatului şi ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă ştia Poliţia că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa.”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.