Și-a amânat nunta după ce a fost rupt în bătaie la petrecerea burlacilor

Și-a amânat nunta după ce a fost rupt în bătaie la petrecerea burlacilor

Un tânăr din Gorj, bătut cu crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, a fost obligat să amâne nunta, după ce medicii au intervenit chirurgical pentru extirparea unui rinichi. Agresorul, care este din Petroşani, judeţul Hunedoara, este dus, joi, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare.


Bodyguardul care l-a bătut pe tânăr cu o zi înainte de nuntă, la un bar din Petroşani a fost reţinut, acuzat de vătămare corporală gravă şi va fi dus, joi, în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 27 de ani, care urma să se căsătorească, a ajuns la spital în stare gravă şi a fost obligat să anuleze nunta, după ce medicii i-au extirpat un rinichi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, Darius Roman, altercaţia a avut loc pe 1 iunie, într-un local din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Trei tineri din judeţul Gorj ar fi intrat în conflict cu un bodyguard din localitate şi s-au agresat reciproc.

„Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei, şi-au aplicat lovituri reciproce”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, , Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Surse judiciare susţin că tinerii din judeţul Gorj participau la o petrecere a burlacilor organizată de unul dintre ei. Bărbatul de 27 de ani avea programată nunta, a doua zi, apoi a fost nevoit să anuleze marele eveniment, după ce i-a fost extirpat un rinichi.

Acesta şi-a anunţat prietenii pe o reţea de socializare că nunta nu va mai avea loc, pe 2 iunie.

„Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi”, acesta este mesajul scris pe pagina de Facebook a tânărului din oraşul Rovinari, judeţul Gorj.

Acesta are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

„I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a mai declarat Darius Roman.

În timp ce bodyguardul din Petroşani va fi prezentat de procurorul de caz, joi, în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru vătămare corporală gravă, ceilalţi doi tineri care au participat la scandal, prieteni ai viitorului mire, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit anchetatorilor, cei doi au nevoie de 30-35, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce bodyuguardul încătuşat ar fi suferit leziuni pentru care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.