Și-a omort părinții și bunica. Ce pedeapsă a primit

Și-a omort părinții și bunica. Ce pedeapsă a primit

Răzvan Rentea, bărbatul care şi-a omorât părinţii şi bunica din localitatea Apa, judeţul Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la închisoare pe viaţă, sentinţa nefiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 


Potrivit sentinţei Tribunalului Satu Mare şi postată pe portalul instanţelor, lui Răzvan Rentea i se interzic şi mai multe drepturi pentru o perioadă de 5 ani.

”Tribunalul Satu Mare condamnă pe inculpatul Răzvan Rentea pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă şi interzicerea unor drepturi pe o durată de 5 ani ca pedeapsă complementară. Dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat în vederea introducerii profilului genetic în SDGJ în condiţiile legii. Obligă inculpatul la plata sumei de 7.000 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în documentul citat.

Gheorghe Rentea, în vârstă de 59 de ani, soţia sa Niculina Rentea, de 56 de ani, şi Viorica Apan, mama Niculinei Rentea, de 80 de ani, au fost ucişi în data de 23 noiembrie 2017 în casa din localitatea Apa, judeţul Satu Mar

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.