Publicitate

Și-a ucis fiul și soacra

Și-a ucis fiul și soacra

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din judeţul Neamţ a fost dus la sediul Poliţiei, marţi dimineaţă, fiind suspectat că şi-a ucis fiul de 16 ani şi soacra, după care a dat foc la casă.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Neamţ au intervenit la un incendiu izbucnit într-o casă din Piatra Neamţ, iar după stingerea flăcărilor au descoperit două persoane moarte.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, precizează pompierii.

La rândul lor, reprezentaţii Poliţiei Judeţene Neamţ au declarat că poliţiştii din Piatra Neamţ au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că un bărbat şi-a ucis fiul, după care şi-a incendiat locuinţa.

Din primele verificări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Piatra Neamţ, şi-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani şi soacra, de 68 de ani.

„Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor de investigaţii criminale. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare şi se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care este competent pentru soluţionarea cauzei”, arată reprezentaţii Poliţiei Judeţene Neamţ.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.