Și-a ucis iubita la coafor

Și-a ucis iubita la coafor

Plutonierul Florin Oprea, arestat marţi, după ce s-a predat la sediul Poliţiei Titu, va fi suspendat din funcţie, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, anunţă Ministerul Apărării Naţionale. 

''Plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, a fost arestat marţi, după ce s-a predat la sediul Poliţiei Titu. Subofiţerul este angajat al MApN din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorţat şi are 2 copii. Instituţia militară va colabora cu toată deschiderea şi cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente în stabilirea circumstanţelor producerii acestui tragic eveniment'', informează sursa citată. 

MApN precizează că, în conformitate cu prevederile legale privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie ''pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti''. 

''Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale. Potrivit aceluiaşi articol de lege, "cadrele militare condamnate prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din funcţii, se trec în rezervă începând cu data suspendării"'', adaugă sursa citată. 

IPJ Dâmboviţa a anunţat, marţi după-amiază, că o femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu. Poliţia preciza că bărbatul are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.