SMURD intervine la un accident

SMURD intervine la un accident

Intervenţia elicopterului SMURD a fost solicitată la un accident petrecut marţi după-amiază pe DN 6 Alexandria-Bucureşti, după ce şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit multiple traumatisme în urma coliziunii cu un alt autovehicul.

"Garda de Intervenţie Mihăileşti din cadrul ISU Giurgiu intervine în localitatea Gorneni, comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD după ce şoferul unui autoturism marca Matiz, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit multiple traumatisme în urma coliziunii pe DN 6 cu un Volskwagen Passat. Pentru că bărbatul în vârstă de 71 de ani prezintă multiple traumatisme a fost solicitat la faţa locului unui elicopter SMURD", a declarat presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Şoferul celuilalt autoturism implicat în accident nu prezintă traumatisme.

Traficul pe DN 6 se desfăşoară pe un singur sens de mers, către Alexandria, sensul de mers către Bucureşti fiind blocat.

Echipajele de poliţie rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.