Șoc. Bărbați EXECUTAȚI în Dâmbovița

Șoc. Bărbați EXECUTAȚI în Dâmbovița

Specialişti de la IGPR au fost trimişi în Dâmboviţa pentru a participa la investigarea cazului celor doi bărbaţi găsiţi, joi seara, împuşcaţi pe un câmp lângă Târgovişte. 

''Sunt echipe complexe de cercetare care desfăşoară activităţi sub coordonarea procurorului. Sunt şi doi colegi de la IGPR care participă la cercetări'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Adelina Torcică. 

Poliţiştii şi procurorii au reluat, vineri dimineaţa, cercetările în zona unde au fost găsiţi ieri cei doi bărbaţi împuşcaţi, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgovişte. La acest moment sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, de la omor, la accident de vânătoare. Anchetatorii susţin că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse şi alte piste. 

Echipe de poliţişti sunt mobilizate în tot judeţul şi fac cercetări ample, inclusiv la persoane care deţin arme. Concluziile medicilor legişti sunt: moarte violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbaţi s-au tras câte două focuri de armă. 

Rudele celor doi bărbaţi, unul consilier local în Răzvad, iar celălalt, angajat al său, susţin că aceştia erau pe câmp şi au fost asasinaţi. Rudele spun că altfel nu îşi explică ce s-a întâmplat, cred că cei doi ar fi surprins pe teren braconieri, care i-au împuşcat. 

Trupul unuia dintre bărbaţi a fost depus în capela din comuna Răzvad. 

Cei doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani. 

Un trecător i-a văzut pe cei doi bărbaţi căzuţi pe câmp şi a alertat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.