Logo
Imprimă această pagină

Șofer de București - a lovit cinci mașini

Șofer de București - a lovit cinci mașini

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a acroşat vineri cinci maşini în nordul Capitalei şi a rănit astfel două persoane, a fost reţinut şi este prezentat insanţei, urmând ca judecătorii să decidă măsura. El este recidivist, fiind anterior condamnat în trei rânduri pentru tâlhărie şi furt calificat.

Gheorghe Iancu, zis Minică, a ieşit din închisoare în luna octombrie a anului trecut după ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu, adică de o reducere a pedepsei ca urmare a faptului că a fost încarcerat în condiţii necorespunzătoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În anul 2011, el a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dar a ispăşit doar şase din întreaga pedeapsă.

Acum bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. El se află, la ora transmiterii ştirii, la Parchetul de pe lânga Judecătoria Sectorului 1 şi va fi prezentat magistraţilor pentru stabilirea măsurilor legale.

După ce a fugit de la locului accidentului, Gheorghe Iancu a fost dat în consemn la frontieră şi în urmărire naţională, dar a fost prins o zi mai târziu, pe raza Capitalei.

Bărbatul, care era urmărit de o maşină a Secţiei 2 de Poliţie, a provocat, vineri, un accident în cartierul Aviaţiei din Capitală, acroşând alte cinci autoturisme.

Ştirea iniţială:

Şoferul care a lovit, vineri, cinci autoturisme în cartierul Aviaţiei din Capitală şi a rănit astfel două persoane a fost prins, sâmbătă seară, şi dus la audieri, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

"În urma activităţilor de căutare a bărbatului bănuit că ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Şerbănescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme şi rănirea uşoară a două persoane, vă aducem la cunoştinţă faptul că în această seară, la ora 21.45, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii bucureşteni şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. Acesta va fi prezentat ulterior magistraţilor pentru a dispune cu privire la măsurile legale ce vor fi luate în cauză", anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat sâmbătă că şoferul fugar care a lovit vineri 5 maşini în nordul Capitalei este recidivist, o "persoană periculoasă" şi a fost dat în consemn la frontieră.

Bărbatul, care era urmărit de o maşină a Secţiei 2 de Poliţie, a provocat, vineri, un accident în cartierul Aviaţiei din Capitală, acroşând alte cinci autoturisme, după care a fugit de la faţa locului.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.