Șofer imobilizat după ce a înjurat polițiști

Șofer imobilizat după ce a înjurat polițiști

Un bărbat a fost dus la Secţia 5 de Poliţie din Capitală după ce, fiind oprit în trafic de poliţişti, le-a adresat injurii agenţilor, împreună cu soţia sa, pasageră în autoturism. Şoferul a devenit recalcitrant după ce poliţiştii au vrut să îl sancţioneze contravenţional întrucât nu putea prezenta actele maşinii, arată Poliţia Capitalei.


Potrivit Poliţiei Capitalei, un echipaj al Secţiei 5 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, joi, regulamentar, un autoturism înmatriculat în străinătate. Conducătorul auto a prezentat documentele sale, dar nu a prezentat niciun document al autoturismului, invocând diverse motive.

În acest sens, poliţiştii au procedat la întocmirea unui proces-verbal de sancţionare contravenţională, conform OUG 195, cu privire la lipsa documentelor.

Conform sursei citat, la acel moment bărbatul a devenit recalcitrant şi a început sa adreseze injurii poliţiştilor, la fel procedând şi pasagera din autoturism, soţia sa.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la secţia de Poliţie, soţia acestuia fiind sancţionată contravenţional conform legii 61/1991, mai arată Poliţia Capitalei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.