Logo
Imprimă această pagină

Șofer, oprit cu focuri de armă. A distrus cinci mașini

Șofer, oprit cu focuri de armă. A distrus cinci mașini

Un tânăr fără permis de conducere, aflat la volanul unei maşini, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi, în timp ce conducea pe străzile din Constanţa cu viteză, a lovit 5 maşini. La un moment dat, şoferul a oprit şi a încercat să fugă, fiind oprit după ce a fost tras un foc de armă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, vineri dimineaţă o patrulă a Secţiei 2 Poliţie a observat pe o stradă o maşină care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire şi a încercat să fugă.

În timp ce conducea cu viteză, maşina a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers şi 3 oprite.

Ajungând pe o altă stradă, şoferul a oprit şi a abandonat maşina, încercând să fugă. Poliţiştii l-au urmărit, iar ajungînd în dreptul unui imobil, bărbatul a încercat să intre în curtea casei, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de armă în plan vertical.

Nu s-au înregistrat victime.

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în vârstă de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală, el fiind reţinut.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.