Şofer sub influenţa alcoolului, blocat în trafic de poliţişti după ce a tamponat o maşină

Şofer sub influenţa alcoolului, blocat în trafic de poliţişti după ce a tamponat o maşină

Un conducător auto în vârstă de 46 de ani a fost blocat în trafic de poliţişti după ce a tamponat o maşină pe DN E85 şi şi-a continuat deplasarea, în urma evenimentului rezultând avarierea ambelor vehicule.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că bărbatul de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2 E 85 în afara localităţii Garoafa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din comuna Boloteşti şi a continuat deplasarea, la prinderea autorului participând chiar şoferul a cărui maşină a fost lovită.

"Astfel, bărbatul de 30 de ani a urmărit autoturismul în trafic aproximativ 7 km şi a ţinut legătura telefonic cu dispeceratul Poliţiei Municipiului Focşani, oferind astfel date privind direcţia de deplasare a acestuia. Conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani şi-a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Focşani care l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului", precizează sursa citată.

Bărbatul în cauză a fost ulterior internat într-o unitate medicală de specialitate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.