Şoferul unei autoutilitare, preluat de un elicopter SMURD după ce s-a răsturnat

Şoferul unei autoutilitare, preluat de un elicopter SMURD după ce s-a răsturnat

Şoferul unei autoutilitare a fost grav rănit şi transportat cu elicopterul la spital după ce s-a răsturnat cu vehiculul în afara părţii carosabile, pe DN 13 E60, între localităţile Saschiz şi Vânători, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea o autoutilitară, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată în informarea IPJ.

Sursa citată a mai precizat că în autoutilitară se mai aflau doi pasageri care nu au necesitat îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital.

Întrucât nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest la faţa locului, conducătorului auto urmează să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, fiind deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Traficul rutier în zonă se desfăşoară în condiţii normale, anunță Agerpres.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.