Sportiv de top, accident cu mai mulți răniți

Sportiv de top, accident cu mai mulți răniți

Rudel Obreja a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat și 6 sunt rănite. Fostul președinte al Federației Române de Box nu a avut nicio vină pentru accidentul din noaptea de duminică spre luni.

”Ne întorceam de la munte cu familia şi la un moment dat era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului. Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie”, a spus Rudel Obreja, citat de stirileprotv.ro.

”Toţi dormeau. Slavă Domnului că dormeau cu centuri, că aşa e regulamentar. Pentru că impactul a fost destul de violent. N-a pus deloc piciorul pe frână”, a mai spus Obreja.

Rudel Obreja, implicat într-un accident rutier
Pe Autostrada București - Ploiești (A3) s-a produs un carambol, iar ciocnirea a fost provocată de o altă mașină, care a lovit automobilele care erau deja oprite, în urma accidentului inițial.

O femeie provocase accidentul și apucase să iasă din vehicul, alături de cei trei copii, înainte ca o altă mașină să o lovească mortal. Femeia a decedat iar cei trei copii au fost duși de urgență la spitalul „Grigore Alexandrescu”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.