Tânăr decedat în accident rutier la 21 de ani

Tânăr decedat în accident rutier la 21 de ani

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită, marţi, pe raza localităţii ialomiţene Vlădeni, după ce un automobil a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, slt Ani Cercel, la faţa locului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.

"Pentru salvarea victimelor, doi adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia, Garda Ţăndărei, cu o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD, încadrate cu şapte pompieri, şi un echipaj SAJ Ialomiţa. Paramedicii şi cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, un tânăr de 21 ani, găsit în stare de inconştienţă, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitate, şi o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani, care a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane refuzând examinarea", a mai declarat sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.