Tânăr înjunghiat la metrou. În ce stare a ajuns

Tânăr înjunghiat la metrou. În ce stare a ajuns

Tânărul înjunghiat, joi seară, în apropierea staţiei de metrou Politehnica din Capitală este în stare stabilă, conştient şi urmează să fie operat, fiind internat la Spitalul Universitar de Urgenţă (SUU), afirmă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Leonard Grecescu.


Tânărul de 26 de ani, înjunghiat, se află internat la Spitalul Universitar, unde a fost transportat cu o ambulanţă SMURD imediat după incidentul din zona Politehnica. El este conştient şi urmează să fie operat, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu. El a precizat că bărbatul este brancardier.

Joi seară, în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica. El ar fi fost înjunghiat în spate de o persoană pe care acum poliţiştii încearcă să o găsească.

Cazul tânărului a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor şi încearcă să găsească faptaşul.

”Având în vedere diagnosticul tânarului, precum si circumstantele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de caătre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfasurate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.