Taxi răsturnat pentru că gonea nebunește

Taxi răsturnat pentru că gonea nebunește

Două persoane au fost rănite, joi dimineaţa, în municipiul Motru, judeţul Gorj, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat şi a lovit trei maşini. Vicrimele au fost duse la spital, contiente, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor ISU Gorj, în accidentul de la Motru au fost două persoane rănite, una fiind încarcerată. Acestea se aflau într-un taxi care s-a răsturnat după ce a lovit trei maşini.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza municipiului Motru, în care a fost implicat un autoturism care a acroşat alte trei autoturisme şi s-a răsturnat. Ambele victime erau conştiente, însă bărbatul de 52 de ani era încarcerat pe scaunul din dreapta al autovehiculului.Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spitalul din Motru", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


Reprezentanţii IPJ Gorj au transmis că şoferul de taxi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Cauza producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a derapat în partea stângă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme care erau parcate regulamentar", a precizat, pentru MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.