Taximetrist tâlhărit de client

Taximetrist tâlhărit de client

Un taximetrist în vârstă de 36 de ani a fost tâlhărit, în noaptea de marţi spre miercuri, de un client pe care îl preluase de la Gara de Nord din Timişoara. Clientul l-a înjunghiat pe bărbat şi i-a furat un portofel cu bani, apoi a fugit.


Potrivit poliţiştilor, incidental s-a petrecut pe strada Pepinierei din Timişoara, în jurul orei 1.30, în noaptea de marţi spre miercuri.

Un şofer de taxi a preluat un client din Gara de Nord şi l-a dus pe strada Pepinierei. Ajunşi la destinaţie, clientul a scos un obiect ascuţit, cel mai probabil un cuţit, apoi l-a înjunghiat pe taximetrist. Apoi a observant un portofel pe care l-a luat şi a fugit printer blocuri.

Taximetristul şi-a anunţat colegii prin staţie, de cele întâmplate, iar aceştia s-au mobilizat să îl prindă pe făptaş, însă în zadar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac cercetări în acest caz.

”Poliţiştii au deschis o anchetă în urma incidentului de noaptea trecută şi acum încearcă să îl identifice pe autor”, a declarat Voicilă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.