Logo
Imprimă această pagină

Temperaturi dezamăgitoare în următoarele trei zile

Temperaturi dezamăgitoare în următoarele trei zile

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, transmite ANM.

ÎN BUCUREŞTI
La noapte, cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

Marţi
Vremea se va menţine mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va avea înnorãri mai ales spre searã şi noaptea, când trecãtor va fi favorabil ploii slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi în jurul a 16 grade, iar cea minimã de 6...7 grade.

Apreciați că România este capabilă să vă asigure securitatea?
Da
Nu
Nu știu/Nu răspund
Sunt de acord cu Politica de confidențialitate.
Miercuri

Vremea se va încãlzi uşor, apropiindu-se de normalul termic pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 4...6 grade.

Joi

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi în creştere faţã de intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 20...21 de grade, iar minima de 6...7 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

ÎN ŢARĂ

La noapte, vor fi înnorãri temporare şi va ploua în general slab, local în sud-vest şi centru şi izolat în rest. În zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri în vestul, sud-vestul şi centrul ţãrii, cu viteze mai mari pe crestele montane, dar mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale ce vor depãşi 70...75 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici vor fi condiţii de brumã.

Marţi

Cerul va avea înnorãri în majoritatea regiunilor şi va ploua slab, ziua pe arii extinse în cele vestice, sud-vestice şi parţial în cele centrale, iar seara şi noaptea izolat şi în rest. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Miercuri

Vremea se va încãlzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice şi apropiate de mediile multianuale în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a intervalului în special în nordul şi nord-vestul teritoriului, unde cu totul izolat va ploua slab. Local şi temporar vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltã a Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 12...13 grade pe litoral şi 22...23 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Joi

Vremea va fi în general frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã, mai ales în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare şi doar cu totul izolat ploi slabe, cu precãdere în zonele de munte. Vântul va mai avea intensificãri la munte, mai ales la altitudini mari, iar în cursul zilei şi în sudul Banatului şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 27 de grade, mai scãzute pe litoralul sudic, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.