Logo
Imprimă această pagină

TERIBIL. A fost nevoie de patru mașini de descarcerare

TERIBIL.  A fost nevoie de patru mașini de descarcerare

Pompierii tulceni au intervenit, miercuri după-amiaza, cu patru mijloace pentru descarcerarea unui bărbat, victimă a unui accident rutier între două camioane înregistrat pe Drumul European 87 Tulcea-Brăila.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Buzău, conducea regulamentar un camion atunci când, în apropiere de localităţile Luncaviţa şi Rachelu, a fost lovit de un alt camion care venea din contrasens şi era condus de un gălăţean, de 34 de ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), accidentul s-a produs din cauză că bărbatul din Galaţi nu a adaptat viteza camionului la condiţiile de drum.

În urma evenimentului, pentru descarcerarea victimei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a intervenit cu 13 angajaţi şi două autospeciale din Tulcea şi Măcin, cărora li s-au alăturat două utilaje ale Serviciului de Voluntari pentru Stingerea Incendiilor din comuna Luncaviţa.

"A fost nevoie de atâtea forţe, din cauză că au fost implicate două camioane şi din cauza poziţiei în care a fost surprinsă victima", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, a declarat pentru AGERPRES că unul din cei doi şoferi implicaţi în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Bărbatul încarcerat a suferit fracturi la membrele inferioare şi traumatism toracic. El a fost transportat la spitalul din Galaţi", a precizat directorul SJA.

IPJ a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.