TEROAREA ALBĂ. Vântul puternic a avariat un microbuz și un autoturism

TEROAREA ALBĂ. Vântul puternic a avariat un microbuz și un autoturism

Un autoturism şi un microbuz au fost avariate, joi, în municipiul Galaţi, după ce acoperişul metalic al unei pieţe dezafectate s-a prăbuşit peste cele două autovehicule din cauza vântului foarte puternic.


Incidentul a avut loc în piaţa dezafectată din cartierul Micro 40 din municipiul Galaţi, joi, când, din cauza vântului puternic, barele de susţinere ale unui acoperiş metalic au cedat, iar acoperişul s-a prăbuşit peste un autoturism şi un microbuz.

"Din păcate, acoperişul a căzut peste două maşini care erau parcate acolo, însă piaţa este dezafectată, nu mai sunt tarabe; urmează să fie modernizată, iar acoperişul înlocuit. Am prevăzut acest lucru. Am discutat cu proprietarul celor două maşini, care este chiriaş de-al nostru - are un spaţiu comecial; a recunoscut că nu trebuia să parcheze acolo", a declarat directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Viorica Sandu.

Potrivit celor care locuiesc în cartierul Micro 40 şoferii obişnuiesc să-şi parcheze autovehiculele în interiorul pieţei dezafectate deoarece aceasta nu este delimitată cu garduri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.