Publicitate

Traficul în zona unde s-a răsturnat o cisternă, reluat după aproximativ 8 ore

Traficul în zona unde s-a răsturnat o cisternă, reluat după aproximativ 8 ore

Traficul pe DN 2, în zona unde s-a răsturnat o cisternă, a fost reluat după aproximativ 8 ore. Între timp, autocisterna a fost scoasă în afara părţii carosabile.


”Maşina a intrat în balans, am simţit-o, am agăţat sensul giratoriu şi m-am răsturnat. Transportam white spirit, o substanţă inflamabilă, dar nu a fost periculoasă. Transportam 24,7 tone. M-am speriat dar nu am păţit nimic”, a spus femeia care conducea cisterna.

Operaţiunea de repunere pe roţi a cisternei răsturnate şi a scoaterii acesteia de pe şosea a durat aproximativ opt ore.

 

Un prim utilaj care a venit şi a încercat să ridice maşina avariată nu a avut succes, iar apoi a fost adusă la faţa locului o macara de capacitate mai mare cu care s-a ridicat cisterna, a fost pusă pe roţi şi scoasă în câmp în afara şoselei unde avut loc transferul substanţei în cealaltă cisternă.

”Pompierii buzoieni au fost mobilizaţi timp de aproximativ opt ore pentru gestionarea acestei situaţii. Au fost asigurate măsurile de prevenire a unei situaţii excepţionale acţionând pentru izolarea zonei, protecţia şi limitarea scurgerilor şi reducerea riscurilor existente. Cisterna a fost repusă pe roţi şi deplasată la o distanţă considerabilă faţă de şosea pentru transferul încărcăturii. Au fost riscuri crescute de explozie şi intoxicare ”, a declarat George Creţu purtător de cuvânt al ISU Buzău.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.