Publicitate

Traficul rutier pe DN 1, aglomerat

Traficul rutier pe DN 1, aglomerat

Traficul pe DN 1 Ploieşti - Braşov este aglomerat, marţi după-amiază, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, informează Centrul Infotrafic. În Comarnic, circulaţia este dirijată de poliţişti din cauza unui accident soldat cu un rănit.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, marţi după-amiază, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

De asemenea, la kilometrul 105 al DN 1, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia este dirijată de poliţişti, din cauza unui accident produs în urma nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule. Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu facă depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.