Trei bărbaţi cercetaţi pentru tentativă de omor, după ce l-au lovit pe un tânăr de 17 ani cu o sticlă în zona gâtului

Trei bărbaţi cercetaţi pentru tentativă de omor, după ce l-au lovit pe un tânăr de 17 ani cu o sticlă în zona gâtului

Un tânăr de 17 ani a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a fost lovit cu o sticlă, în zona gâtului, de trei bărbaţi, în cadrul unui conflict. Poliţiştii au intervenit şi acum îii cercetează pe cei trei pentru tentativă de omor.


Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23.16, Poliţia oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în centrul oraşului este un scandal în desfăşurare.

”În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, din primele cercetări stabilind faptul că un bărbat de 30 de ani, din Oţelu Roşu, ar fi fost lovit cu o sticlă în zona gâtului de un tânăr de 17 ani, din judeţul Satu Mare. Scandalul a fost aplanat imediat, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internată”, se arată în comunicat.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, implicaţi în eveniment, au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.