Trei drumuri închise de ploi

Trei drumuri închise de ploi

Circulaţia rutieră este îngreunată sau întreruptă, miercuri, pe trei drumuri naţionale, din cauza apei acumulate pe carosabil, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Tronsoane afectate sunt în judeţele Argeş, Ilfov şi Teleorman.


Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza apei acumulate pe carosabil după ploile din ultimele zile, circulaţia rutieră este întreruptă, miercuri, pe DN 73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

În judeţul Teleorman, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, la kilometrul 61+150 din cauza precipitatiilor din ultima perioadă Raul Calnişte a crescut, a ieşit din matcă şi a inundat partea carosabilă între km 61+150 - 61+250 (loc. Dragăneşti Vlasca), apa măsurând miercuri dimineaţa 10-15 cm. Se circulă pe ambele fire, îngreunat, dirijat de poliţie.

În judeţul Ilfov, pe DNCB între km 59+000 - 61+000 firul 2 (sens Chitila - A A1) circulaţia este închisă din cauza acumulărilor de apă, care măsoară 30-40 de centimetri pe carosabil. La faţa locului intervin pompieri, Poliţia Rutieră, ISU şi echipe CNAIR. Circulaţia în zonă este deviată pe firul 1 (sens A1-Chitila) unde se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri de mers.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.