Trei morți într-un accident cu un bolid cu volanul pe dreapta

Trei morți într-un accident cu un bolid cu volanul pe dreapta

Bilanţul accidentului produs pe DN 7 a ajuns la trei morţi, toţi aflaţi într-un autoturism cu volan pe dreapta, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu. În timp ce circula pe DN7, din direcţia Piteşti către Râmnicu Vâlcea, a intrat în coliziune, în împrejurări care urmează să fie stabilite, cu un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

"Din impact, ansamblul auto, care transporta peste 100 de butelii cu oxigen (din care circa jumătate aveau încărcătură), a părăsit partea carosabilă, în partea stânga a sensului său de deplasare, într-o zonă cu diferenţă de nivel, iar o parte din butelii s-au împrăştiat pe carosabil. De asemenea, în urma impactului, componente ale autoturismului s-au desprins, avariind un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din Piteşti, care se deplasa (...) spre Râmnicu Vâlcea", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, la faţa locului a fost constatat decesul pasagerului de pe locul din faţă din primul autoturism, care avea volan pe dreapta, respectiv un bărbat de 51 de ani din comuna Ciocăneşti, judeţul Dâmboviţa. Ceilalţi doi ocupanţi, şoferul şi un bărbat de 25 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, au fost transportaţi la o unitate medicală în stare foarte gravă, iar ulterior au decedat.

"Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", precizează IPJ Argeş.

 

UPDATE, ora 11.20

Două persoane au murit, luni, în urma coliziunii produse pe DN 7, în zona localităţii argeşene Dumbrăveni, între două autoturisme şi un autocamion încărcat cu butelii de oxigen.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu două persoane decedate şi una rănită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş precizează că autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen, o parte dintre acestea ajungând pe partea carosabilă. Agenţii Serviciului Rutier Argeş asigură un perimetru de siguranţă, pentru intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

DN 7 a fost blocat, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C.

---------------------------

Conform ISU Argeș, accidentul a avut loc în Dumbrăveni, unde un TIR încărcat butelii oxigen și două mașini s-au ciocnit.

Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulantă Județean.

Sunt trei victime în stare gravă, una încarcerată.

Potrivit Poliției Argeș, TIR-ul era încărcat cu tuburi de oxigen, o parte dintre acestea fiind pe partea carosabilă, relatează Mediafax.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.