Trei morți. Nimic nu a mai fost de făcut

Trei morți. Nimic nu a mai fost de făcut

Trei persoane au murit şi două, printre care şi un copil, au fost grav rănite, în urma unui accident petrecut în judeţul Olt, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp. La locul accidentului a intervenit şi un elicopter SMURD care a preluat una dintre persoanele rănite pentru a o duce la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină, marţi după-amiază, la un accident rutier petrecut în localitatea Redea după ce o maşină în care se aflau cinci persoane a intrat într-un stâlp, două victime fiind încarcerate.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean, fiind solicitat şi sprijinul elicopterului SMURD de la Dolj.

În urma accidentului, trei bărbaţi au murit, iar un băiat de 12 ani şi o femeie de 49 de ani au fost grav răniţi. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la spitalul din Craiova, iar femeia va merge cu ambulanţa la spitalul din Caracal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.