Trei moți după ce un șofer a provocat intenționat un accident. Voia să se sinucidă

Trei moți după ce un șofer a provocat intenționat un accident. Voia să se sinucidă

Trei persoane, printre care şi un copil în vârstă de şase ani, au murit, iar o alta a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut marţi dimineaţă în judeţul Dolj, după ce două maşini s-au ciocnit. Poliţiştii doljeni au stabilit că bărbatul de 25 de ani care a provocat accidentul a vrut să se sinucidă.


UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au transmis că, în urma cercetărilor, au stabilit că tânărul de 25 de ani care a provocat accidentul a intrat intenţionat pe contrasens.
“Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmand sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, marţi dimineaţa, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe Centura de Nord a Craiovei.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările făcute au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.
În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o fată de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital. Femeia şi fata erau pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului rutier.
În septembrie 2014, în apropiere de Câmpina, cinci persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident similar, provocat de un tânăr din Bucureşti, care a vrut să se sinucidă şi a intrat cu viteză pe contrasens.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.