Trei persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs între o autoutilitară şi un autocamion

Trei persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs între o autoutilitară şi un autocamion

Circulaţia pe DN 25 Tecuci-Galaţi, la km 60, în zona localităţii Braniştea, este blocată marţi dimineaţă din cauza unui accident produs între o autoutilitară şi un autocamion, accident în urma căruia 3 persoane au fost rănite grav.


Potrivit ISU Galaţi, marţi dimineaţă, trei oameni au fost grav răniţi după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit pe DN 25, Tecuci-Galaţi, la km 60, în zona localităţii Braniştea.

Coliziunea s-a produs între un autocamion şi o autoutilitară, potrivit Infotrafic, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

 

La faţa locului au fost direcţionate importante forţe de intervenţie: pompieri, paramedici SMURD, poliţişti, medici de la Ambulanţă.

”DN 25 este blocat. Acţionează echipajul SMURD tip C, echipajul SMURD tip B, o ambulanţă SAJ şi o autosepcială de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi”, a transmis ISU Galaţi.

Traficul pe DN 25, în urma accidentului este blocat de zeci de minute pentru efectuarea cercetărilor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române,* pe DN 25 Tecuci – Galaţi, la kilometrul 60, în zona localităţii Braniştea, judeţul Galaţi, a avut loc o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului, produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, două persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.