Trei persoane rănite în urma impactului între un microbuz şi un autoturism

Trei persoane rănite în urma impactului între un microbuz şi un autoturism

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, după ce un microbuz de persoane, fără pasageri, a intrat în coliziune cu un autoturism, între Copşa Mică şi Valea Viilor, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, pe DJ 142, direcţia de mers dinspre Copşa Mică spre Valea Viilor, la un accident rutier între un autoturism şi un microbuz. S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate, iar echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaş o femeie de aproximativ 35 de ani, conştientă, care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale şi torace şi suspiciune de fractură membru superior. Alţi doi bărbaţi au fost transportaţi de către echipajul SAJ", au anunţat reprezentanţii ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis două echipaje la locul accidentului.

"SAJ Sibiu trimite de la Mediaş două echipaje de tip B la un accident rutier produs între Copşa Mică şi Valea Viilor. Sunt trei victime, conştiente, neîncarcerate. Două dintre ele sunt transportate de către echipajele SAJ Sibiu la CPU Mediaş. Un bărbat de 40 de ani prezintă traumatism toracic şi TCC, iar al doilea bărbat, de 54 de ani, prezintă traumatism toracic. Ambii sunt în stare stabilă. ISU transportă a treia victimă", au informat reprezentanţii SAJ Sibiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.