Logo
Imprimă această pagină

Trei persoane rănite într-un accident rutier

Trei persoane rănite într-un accident rutier

Trei persoane au fost rănite, luni, după ce două maşini s-au ciocnit pe o stradă din Zalău, una dintre ele ricoşând într-un chioşc alimentar, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiu, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat în curtea unei spălătorii, după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioşc. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane", a precizat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, la eveniment a intervenit Detaşamentul de Pompieri Zalău, care a ajutat la descarcerarea uneia dintre persoanele rămase imobilizate într-unul dintre autoturisme, victima fiind preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Poliţiştii sunt încă prezenţi la faţa locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.