Publicitate

Trei poliţişti, răniţi după ce autospeciala cu care erau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism

Trei poliţişti, răniţi după ce autospeciala cu care erau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism

Trei poliţişti au fost răniţi, duminică seara, după ce autospeciala în care se aflau şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase s-a ciocnit cu un autoturism, la intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele din Bucureşti. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar traficul rutieră în zonă este restricţionat.


Potrivit Brigăzii Rutiere, un accident rutier a avut loc, în jurul orei 20.00, în intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, fiind implicată o autospecială de poliţie.

"Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Olteniţei către bd.Alexandru Obregia. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei şi a celor doi ocupanţi (poliţişti), care au fost transportaţi la spital in vederea acordării de îngrijri medicale", arată Brigada Rutieră.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.