Trei răniți în accident. Șoferul a fugit!

Trei răniți în accident. Șoferul a fugit!

O femeie și cei doi copii minori ai acesteia au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu puțin timp, la intersecția dintre străzile București și Gorunului.

 

UPDATE: "Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Gherla a facut semnal de oprire unui sofer care efectuase o depasire neregulamentara. Soferul nu a oprit si a demarat in tromba. Echipajul a pornit in urmarirea acestuia. Soferul a ajuns pe raza municipiului Cluj Napoca iar la intersectia strazilor Bucuresti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime ( persoane din celalalt autovehicul). Ulterior impactului, barbatul si a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazar, unde a abandonat autoturismul. S a dat jos si luat o la fuga. Colegii au reusit sa l prinda si sa l imobilizeze pe strada Paris. Acesta are 24 de ani, este din comuna Petru Rares, localitatea Reteag, nu are permis de conducere si avea o concentratie de peste 0,20 mg/ l alcool pur in aerul expirat", transmite IPJ Cluj.

UPDATE: "Un echipaj de pompieri, care se întorcea de la accidentul care a avut loc pe str. Spicului din municipiul cluj Napoca, s-a oprit la reîntoarcerea spre unitate pentru a acorda primul ajutor medical pentru o femeie de cca 35 de ani și două fete minore de 5 și 11 ani. Persoanele au fost rănite ca urmare a unui accident rutier care a avut loc la intersecția străzii Gorunului cu Bulevardul București. La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și unul SAJ. Cele trei persoane nu au suferit traumatisme grave ( escortații și arsuri de la declanșarea airbag-urilor) și erau în stare de conștiență. Toate trei au fost transportate la spital în vederea efectuării unor investigații medicale mai aprofundate", transmite ISU Cluj.

______________________________

Potrivit martorilor, o maşină care ar fi gonit din direcția Centura Apahida - Bulevardul Muncii ar fi izbit, în intersecția Bucureşti cu strada Gorunului, un autoturism în care se aflau o mamă și doi copii minori. Șoferul vinovat, la volanul unui Audi cu număr de BN, ar fi fost urmărit de o mașină de poliție după ce ar fi circulat pe contrasens pe centura Apahida. După impact, acesta a fugit de la locul accidentului. Poliția, pompierii și salvarea sunt la locul accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.